Digital Marketing Opleidingen

De omgevingen veranderen constant. Als je de concurrentie voor wilt blijven - moet je op die veranderingen kunnen inspelen en innoveren naar je markt toe. Ontdek ons volledige aanbod aan digital marketing opleidingen, workshops en crash-courses hier.

Op zoek naar een workshop rond Google Analytics? Ontdek waarom SPARK de juiste keuze is.

Word een Expert

Social Media Marketing, Marketing Analytics, Online Advertising – we geven workshops en crash-courses rond al onze expertisegebieden en tillen jouw skills een niveau hoger.

SPARK Toolkit

Crash-courses en workshop zijn geen monoloog. Het is een dialoog. Om die reden krijg je voor elke workshop een specifieke toolkit mee waar je meteen mee aan de slag kan. Zo zet je jouw nieuwe kennis meteen om in de praktijk.

Op maat

We beperken onze plaatsen per workshop en crash-course tot maximaal 10 personen. Dat doen we zodat we jouw bedrijfsspecifieke uitdagingen en vragen kunnen oplossen tijdens de sessies en meer diepgang te creëren.

Performance Marketing Roadmap

De SPARK PMR is onze methode om samen met jou de bouwstenen te leggen die nodig zijn om een succesvolle, performance-driven marketing cultuur te creëren.

Google Tag Manager

Leer Google Tag Manager gebruiken van A-Z en ontdek hoe jij net een niveau dieper kan meten op je website om optimaal campagnes te sturen.

Meer info

Google Analytics

Leer de ins-& outs van Web Analytics platformen zoals Google Analytics en leer hoe jij maximaal inzichten uit je data kan halen.

Meer info

Zet performance centraal in je organisatie.