Woehoe! Proficiat!

Jij bent al een stap dichter bij Digital Marketing succes! Jij staat alvast op de wachtlijst voor de lancering van SPARK E-Learning Academy.

Waarom is er een wachtlijst?
Digital Marketing Enablement

We Practice What We Preach

Waarom word je eerst op een wachtlijst gezet?

Simpel, SPARK E-Learning Academy bestaat nog niet. Alle voorbereidingen zijn getroffen, al het materiaal bestaat en we zijn klaar om over te gaan tot ontwikkeling. Alleen willen we zeker zijn dat er genoeg gebruikers zullen zijn die het platform gebruiken, vooraleer we heel veel tijd, liefde en aandacht steken in het bouwen van ons E-learning platform. Jij bent alvast één van die enthousiaste gebruikers, en daar zijn we je erg dankbaar voor.

Waarom SPARK Academy van jou een Expert zal maken

Video Learning

Elke module in de SPARK E-Learning Academy bevat video-materiaal waarin we je conceptuele uitleg geven over bepaalde topics en praktische simulaties in tools tonen die jij kan gebruiken voor je eigen marketing efforts.

Workbooks

Via praktische handleidingen en workbooks geven we jou het materiaal in handen om de conceptuele kennis van de video's of slides toe te passen voor je eigen organisatie.

Bepaal je eigen tempo

Verdiep je in de topics waar jij specifiek rond werkt of interesse in hebt, eender wanneer of waar. Zo groei jij je digital marketing skills volgens je eigen agenda.

SPARK Support

Verdiep je inzichten verder met de hulp van SPARK consultants en zet je kennis om in de specifieke context van jouw organisatie.

Neem contact met ons op

Data-Driven Marketing

Combineer Marketing Analytics met de kracht van Business Intelligence tools zoals ThoughtSpot en Tableau om echt data-driven te zijn.

Ontdek Data-Driven MarketingTake me home