Digital Marketing Services

Verhoog je visibiliteit op het internet en trek maand op maand meer nieuwe leads aan voor je bedrijf. Niet door aan meer marketing te doen. Maar door aan slimme marketing te doen.

Digital Marketing Enablement

Maak een hefboom van je grootste marketing asset: je marketing team. Geef ze de juiste kennis, skills en tools in handen om de volledige controle over de marketing weer binnen je eigen organisatie te leggen. Ontdek hoe SPARK Digital Marketing Enablement trajecten je daarbij kunnen helpen.

Hands-on Kennisoverdracht

Duik samen met SPARK-experts in de tools en leer hoe je ze optimaal kan inzetten voor jouw organisatie.

Enablement op Maat

Jouw bedrijf is uniek. En je marketeers zijn dat ook. Daarom werken we alleen met enablement trajecten op maat.

SPARK Marketing Toolkit

Krijg toegang tot de volledige verzameling aan opgebouwde kennis, resources en tools die SPARK experts gebruiken om efficiënter aan marketing te doen.

Innovatietrajecten

Innovatietrajecten helpen je jouw concurrenten een stap voor te blijven door te innoveren met nieuwe ontwikkelingen binnen tools, platformen en trends in de markt.

Digital Marketing Agency

Geen marketeers in dienst? Een gebrek aan tijd of resources? Een tijdelijke oplossing nodig? We blijven je ook helpen als Digital Marketing Agency. Dat wil zeggen; volledige ontzorging, maar steeds met de SPARK-filosofie.

Volledige Transparantie

Volledige transparantie in campagneresultaten en de acties die we voor je uitvoeren. Zo heb je steeds inzicht in je eigen data en de next steps die we voor je oppikken.

Meer Visibiliteit en Leads

Sales is de motor, marketing de fuel. SPARK helpt jouw organisatie aan meer visibiliteit, leads en uiteindelijk sales zodat jouw bedrijfsmotor kan blijven groeien.

Korte Communicatielijnen

Ook al zitten we verder van je weg - we willen voorkomen dat jij niet weet waar we mee bezig zijn. Goede communicatielijnen zijn key in een leuke en goede samenwerking.

Crash-Courses & Workshops

Eerst kennismaken met de SPARK-filosofie, way of work en visie op digital marketing? Via crash-courses of één van onze maandelijkse workshop laten we je kennismaken met nieuwe blikken, tools en systemen voor digital marketing die jij meteen kan gebruiken in de praktijk.

Word een Expert

Social Media Marketing, Marketing Analytics, Online Advertising - we geven workshops en crash-courses rond al onze expertisegebieden en tillen jouw skills een niveau hoger.

Beperkte Plaatsen

We beperken onze plaatsen per workshop en crash-course tot maximaal 10 personen. Dat doen we zodat we jouw bedrijfsspecifieke uitdagingen en vragen kunnen oplossen tijdens de sessies en meer diepgang te creëren.

Ga meteen aan de slag

Crash-courses en workshop zijn geen monoloog. Het is een dialoog. Om die reden krijg je voor elke workshop een specifiek werkboek mee waar je meteen mee aan de slag kan. Zo zet je jouw nieuwe kennis meteen om in de praktijk.

SPARK E-Learning Academy

Beleef de SPARK ervaring volledig online. Word nu lid van de online SPARK Digital Marketing Enablement Academy.

SPARK E-Learning