Een eerlijke strategie voor jouw bedrijf

Definieer je strategie stuk voor stuk

Een strategie leidt je tot de doelstellingen die je als bedrijf vooropstelt. Soms werkt dat. Soms niet. De meeste agencies geven je een kant-en-klare strategie mee op een dienblad. Wij zijn niet zo’n type agency.

Waarom niet?

We hebben geen glazen bol. We weten op voorhand nooit 100% zeker welke strategie nu voor jouw bedrijf specifiek tot de realisatie van jouw doelstellingen zal leiden. Dus waarom zouden we dan beweren van wel?

We tekenen daarom een strategie uit voor jouw bedrijf in zand. We kerven het niet uit in steen. Dat doen we omdat we steeds vertrekken vanuit assumpties en hypothesen, die we samen valideren en bijsturen in de loop van onze samenwerking. Dat garandeert flexibel werken, snel schakelen en een optimale besteding van tijd, geld en energie.

Spark Agency Digital B2B Marketing strategie

Samen vinden we de juiste strategie voor jouw bedrijf

Speed date

Je hebt een partner nodig die je business, de markt en uitdagingen kent. Daarom houden we steeds voor het begin van de samenwerking een korte speeddate. Zo worden we snel vrienden... of collega's als je het iets rustiger aan wilt doen.

Ik wil een speeddate

Marketing diagnose

Vooraleer een dokter de juiste oplossing tegen je probleem kan meegeven, moet hij eerst onderzoeken waar het pijn doet. Onze marketing diagnose werkt net zo. We zoeken naar de juiste oplossingen voor jouw pijnpunten.

Ik wil een marketing diagnose

Roadmap

Om pijlsnel richting jouw doel te gaan, tekenen we een roadmap uit in zand. Deze roadmap is onze leidraad richting jouw doelstellingen, KPIs en targets. Dit is nooit in steen gehouwen, zodat we snel en flexibel kunnen optimaliseren en bijsturen.

Ik wil een roadmap

Wat maakt SPARK anders dan 98% van de andere bureaus?

98% van de bureaus en digital agencies leggen jouw strategie op voorhand vast. Wij geloven eerder in een iteratief werkproces, waarbij we de ideale strategie voor jouw bedrijf uittekenen op basis van bewezen assumpties en hypothesen.

Lees meer over digital B2B marketingstrategieën

We schrijven veel over wat we leren, weten en doen - en we delen dat graag met je. Je kan onze blog bekijken als een sneak-peak in wat we doen en hoe we dat doen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en...

... ontvang samen met een hoop andere marketers en bedrijfsleiders wekelijks een korte tip over hoe je slim aan marketing kan doen.