Marketing Technology

Technologie is een driver in alles wat we doen. We sluiten alleen partnerships af met third party vendors als dat ons strategisch kan helpen op weg naar het bereiken van onze missie en visie. Voor complexe zaken waar de grenzen van bestaande platformen niet ver genoeg gaan, ontwikkelen we eigen tools die je verder helpen schalen om performance te maximaliseren.

Op zoek naar de juiste marketing technologie? De SPARK Blueprint helpt je op weg.

HubSpot

HubSpot biedt een full stack oplossing aan voor marketing, sales, customer service. De software is erop gericht je organisatie te helpen groeien in performance, maturiteit en de snelheid waarmee je jouw business goals behaalt. Met de tools in handen om elk onderdeel van je marketing- en sales engine efficiënter en effectiever te maken, was het uitbouwen van je inbound marketing strategie nog nooit zo simpel.

Google Cloud Platform

Het activeren van data is om de performance van je marketing engine een niveau hoger te tillen is een cruciaal onderdeel van moderne marketing teams. Het Google Cloud Platform laat ons toe om meer te doen met jouw marketing data. Van data integrations tot advanced data modelling voor forecasting, customer lifetime value, recommendation engines en meer. GCP is schaalbaar en betrouwbaar en daarom geschikt als platform voor je digitale transformatie.

Third Party Tech

We gebruiken een uitgebreid arsenaal aan bestaande marketing technology platformen om onze digital marketing efforts te blijven optimaliseren en automatiseren waar nodig. We ondersteunen je wanneer het aankomt op het selecteren van de technologie die het best bij je past, en het geven van support waar nodig.

Custom-Built Tech

Daar waar de grenzen van bestaande platformen beperkt kunnen zijn, hebben we een eigen bibliotheek aan scripts en custom software ontwikkeld die de grenzen van deze platformen weer opentrekt. Deze technologieën worden aangepast en bijgestuurd op basis van jouw noden en bedrijfsrealiteit.

HubSpot Gold Partner

Als HubSpot Gold Partner zijn we perfect in staat stelt om consistent full-funnel campagnes te voeren, doelgroepen te segmenteren en de sales- en marketing funnel aan elkaar te linken, waardoor jij de échte impact van marketing kan zien. Verder helpen we je met het aankopen en vinden van de juiste licentie en de volledige set-up van jouw account.

Google Cloud Platform

De beweging naar de cloud is een cruciale stap in het proces van digital transformation. Als partner van Epic Data en We Are Koo is SPARK in staat om jouw organisatie te begeleiden in het opstellen van een data strategie die in lijn ligt met je marketing en overall business goals. Vanuit deze strategie automatiseren we de juiste tactics in de channels en visualisaties in advanced dashboards.

SPARK is nu Google Cloud Partner voor Marketing Analytics Services

SPARK Blueprint

De SPARK Blueprint is onze methode om samen met jou de bouwstenen te leggen die nodig zijn om een succesvolle, performance-driven marketing cultuur te creëren. Of je nu net begint met digital marketing, het gebruik van data moet uitbreiden, je strategie wilt verdiepen en schalen via de juiste technologie. Met de SPARK Blueprint krijg je de juiste tools in handen, volgens een helder stappenplan waarmee je ook nieuwe vaardigheden en skills ontwikkelt.

Bouw een performance-driven digital marketing cultuur uit met de SPARK Agency Blueprint

Zet performance centraal in je organisatie.