Template

Lead Qualification Framework

Aligneer Marketing en Sales. Kwalificeer leads voor je ze doorgeeft aan sales en verbeter je lead-to-sale ratio voor betere resultaten.

Download Gratis

Waar dient dit Lead Qualification Framework voor?

Eén van de grootste uitdagingen binnen lead generation vandaag de dag is het op elkaar afstemmen van marketing en sales.

Als marketeer moet je daarom vandaag de dag in staat zijn om samen met sales rond de tafel te zitten en te bespreken wat een lead nu kwaliteitsvol maakt of niet. Meer bepaald, aan welke criteria moet een lead voldoen om aan sales overgedragen te worden?

Om prioriteiten te leggen in welke leads eerst overgedragen worden aan sales, bouwden we ons framework uit in een handige template die jij ook kan gebruiken en aanpassen naar jouw eigen context.

 

Voor wie is dit Lead Qualification Framework?

  • Voor Marketeers die bezig zijn met lead generation voor Sales en enkel maar high-value leads willen doorgeven aan Sales.
  • Voor Sales & Marketing Managers die op zoek zijn naar een manier om beide teams meer op elkaar af te stemmen en te aligneren rond één gemeenschappelijk doel.
Ultimate Guide

Social Media Marketing

Download
Ultimate Guide

Growth Hacking Events

Download

Leer Sales Enablement Online

Ontdek de Sales Enablement module via SPARK E-Learning Academy en start vandaag je weg richting het aligneren van Sales en Marketing.

Ontdek SPARK E-Learning Academy