Senior Digital Marketer

SPARK zoekt een senior digital marketer met een passie voor ondernemen, coachen en het werken bij klanten. SPARK is een jong bedrijf met grote groei-ambities. We zoeken iemand die met ons mee in het voorste karretje wilt stappen in de rollercoaster van een startup die de weg vindt naar groei, een topcultuur en de crème de la crème van collega’s. Als Sr. digital marketer heb je de cruciale rol om jouw jaren aan ervaring en opgebouwde expertise naar SPARK en de klanten te brengen. Meer nog, je staat aan het begin van een nieuw verhaal, waardoor jouw kijk op operational excellence en state-of-the-art digital marketing kennis SPARK als een raket omhoog doen schieten. Om te blijven groeien, stellen we onszelf constant in vraag en verwachten van jou hetzelfde. Als jij jezelf wilt blijven ontwikkelen in een vrije omgeving, dan ben je bij SPARK aan het juiste adres. Die vrijheid vraagt uiteraard ook een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel, waarbij jij je eigen manager bent.

Jouw superkrachten

 • Je bent een failing-forward ondernemer die initiatief en ownership neemt. Je houdt ervan om plannen te bedenken en uit te voeren die bouwen aan een groter geheel.
 
 • Je hebt een passie voor marketing, technologie en innovatie. Uit die passie komt voort dat je zelf initiatief neemt om te blijven bijleren, expertise uit te bouwen en kennis te delen.
 
 • Je bent sterk in planning en probleem-oplossend denken.
 
 • Je hebt bent business-minded met een sterk gevoel voor hoe bedrijven in elkaar zitten
 
 • Je bent sterk in communicatie, zowel mondeling als schriftelijk.
 
 • Je hebt een sterke affiniteit met data, technologie en digitale ontwikkelingen om innovatieve ideeën naar klanten en SPARK zelf toe te brengen.
 
 • Je bent sterk in logisch en analytisch redeneren.
 
 • Je werkt goed in team, maar draagt zonder problemen ook opdrachten op jezelf.
 
 • Je kan op een professionele manier met klanten werken en hen overtuigen van jouw ideeën en visie. Je volgt je werk bij klanten op de juiste manier op en zorgt ervoor dat hun belang centraal staat in al je activiteiten.
 

Jouw uitdaging

 • Je maakt impact op de business van klanten door slim aan marketing te doen. Je gebruikt daarvoor je jaren aan ervaring om steeds met innovatieve concepten betere resultaten te behalen.
 
 • Je werkt voornamelijk bij klanten zelf voor langere periodes aan een ratio van 4 dagen per week. De 5e dag werk je op interne projecten voor SPARK, en gebruik je jouw kennis als senior marketer om kennis te delen met de juniors.
 
 • Je begeleidt en coacht marketers in het marketingteam bij klanten in een traject waarbij ze richting onafhankelijkheid en zelfsturing gestuurd worden.
 
 • Je blijft op de hoogte van de nieuwste technologieën, trends en innovaties in het marketing-landschap en brengt die kennis over zowel naar SPARK als naar je klanten.
 
 • Naast het werk op klanten, bouw je mee aan het verhaal van SPARK in de rol van ondernemer. Je werkt mee aan strategieën, ways of work, en andere actiepunten die het verhaal van SPARK tot een succes maken.
 
 • Meer weten? Kom langs voor een kop koffie en stuur alvast je cv en motivatiebrief op via de knop hieronder!

Werken bij SPARK... Wat is dat?

Kies jouw smaak

In-House of Outsourcing-model, jij beslist.

Co-Piloot de lancering

Bouw met zij-aan-zij met ondernemers aan een nieuw bedrijfsverhaal.

Work hard, play hard

We mixen professioneel hard werken met een verfijnd vrijdaggevoel.

Schrijf je eigen verhaal

SPARK is jong, en de regels liggen hier niet vast. Je bepaalt hier zelf welke weg je bewandelt.

Flexibele werkuren

Of je nu een vroege vogel of een nachtuil bent, je past binnen ons team.

Open Feedback

Aan feedback zal het niet ontbreken. Ook wanneer het goed is.

Andere vacatures

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en...

... ontvang samen met een hoop andere marketers en bedrijfsleiders wekelijks een korte tip over hoe je slim aan marketing kan doen.