Google Cloud Platform

Als onderdeel van een netwerk dat bestaat uit meer dan 200 Data Analytics en Marketing Specialisten vormt SPARK Agency de brug tussen IT en Marketing. Dat doen we door verschillende databronnen samen te brengen tot één geheel waar je als marketing organisatie waardevolle inzichten uit haalt om efforts en campagnes bij te sturen. Dat laat je toe om beslissingen te nemen met je vertrouwde buikgevoel, gefundeerd door cijfers uit een single source of truth.

Start gratis Proof of Concept
SPARK is nu Google Cloud Partner voor Marketing Analytics Services

Haal meer uit je Marketing Analytics

Je meet vandaag waarschijnlijk al heel wat gegevens (of dat hopen we toch): Web analytics en wat campaign Analytics over conversies, kosten en opbrengsten. Maar wat doe je daar dan mee? De data bijhouden, mogelijks nog in een excel, en daarop een dashboard bouwen.

Wat als je meer kon doen met die data? Inzichten krijgen die je echt helpen om de marketing mix te optimaliseren en gefundeerde beslissingen te nemen. Als Google Cloud Partner, helpen we bij SPARK organisaties bij het integreren van verschillende databronnen en het uitbouwen van geavanceerde modellen die je toelaten om impact te maken met betrouwbare data; denk aan forecasting & predictive modellen, customer lifetime value berekeningen, omni-channel dashboards en customer 360 overviews.

Door de performance van marketing efforts in kaart te brengen en onderlinge relaties te ontdekken, proberen we steeds de toegevoegde waarde van marketing op je organisatie inzichtelijk te maken. We gebruiken verschillende technieken en modellen om te berekenen welke kanalen, campagnes en efforts jouw organisatie het meeste opleveren, eerder dan te vertrouwen op ons buikgevoel.

Start Gratis Proof of Concept

Solution & Architecture Design

GCP is een belangrijk platform in onze zoektocht om de impact van marketing zo inzichtelijk als mogelijk te maken voor onze klanten. Samen tekenen we jouw visie uit en werken we sprint voor sprint toe naar een oplossing die de meeste van jouw use cases dekt. Op een iteratieve manier bouwen we de oplossingen uit die de hoogste prioriteit krijgen op basis van urgentie, business impact en complexiteit.

Marketing Data Warehousing

Verzamel data uit verschillende bronnen in een data warehouse en breng ze samen tot één geheel om een single source of truth rond marketing performance uit te bouwen. Als Google Cloud Partner, gebruiken we Google BigQuery als Data Warehouse om complexere vragen inzichtelijk te maken op basis van data uit verschillende gegevensbronnen zoals je CRM, marketing automation, financiële data, etc.

Data Activatie

Het Google Cloud Platform laat ons toe om op een geautomatiseerde manier je data te activeren in advanced machine learning modellen en doorpushen richting key performance channels of rapportering voor data visualisaties in een dashboard.

Automated Data Connections

Via software zoals Supermetrics en Adverity connecten we naar de meest relevante databronnen. Via automated data streams trekken we gegevens uit deze databronnen binnen en houden we je gegevens fresh, up to date en klaar voor data enrichment en schema mapping. Dan gaan ze richting een data warehouse.

Marketing Dashboarding

Veel organisaties worstelen met marketing data silo’s die moeilijk samen te brengen zijn in een overzichtelijk marketing dashboard. Door gebruik te maken van Google Cloud en externe software zoals Adverity brengen we de nodige data van kanalen, campagnes, etc samen en visualiseren deze in een inzichtelijke rapportering.

Data Automation & Advanced Analytics

Door verschillende processen zoals data collection, integration en transformation te automatiseren, maken we tijd vrij om echt aan de slag te gaan met de kracht van data & analytics. Geavanceerde segmentatie, marketing mix modelling, predictive analytics en customer lifetime value modellen zijn enkele opties waarmee we aan de slag kunnen gaan.

Waarom SPARK als Marketing Analytics partner?

We geloven niet in een marketing agency dat alles kan, of beweert te kunnen. Marketing is ondertussen zo dynamisch en breed geworden, dat expertise blijven uitbouwen in verschillende domeinen een cruciale focus blijft. Voor Data Analytics geldt eigenlijk net hetzelfde. Daarom werken we bij SPARK samen met een netwerk dat bestaat uit meer dan 200 marketing & analytics experten vanuit WE ARE KOO en Epic Data.

Op die manier brengen we Marketing en IT samen om data-driven marketing werkelijkheid te maken.

HubSpot Marketing Software helpt je bij het genereren van meer traffic, het converteren van websitebezoekers in leads en het opbouwen van full-funnel inbound campagnes op schaal.

HubSpot Sales Software geeft je meer inzicht in je leads en prospects en de mogelijkheid om sales taken snel en simpel te automatiseren, zodat jij meer deals sneller kan binnenhalen.

Content Management Software met flexibiliteit voor marketeers, krachtig voor developers en de mogelijkheid om je klanten een gepersonaliseerde beleving op je website te bieden.

Zet performance centraal in je organisatie.