Digital Marketing Expertise

Verhoog je visibiliteit op het internet en trek maand op maand meer nieuwe leads aan voor je bedrijf. Niet door aan meer marketing te doen. Maar door aan slimme marketing te doen.

SPARK helpt je bij het aantrekken van meer leads ...

…en het omzetten van die nieuwe leads in meer klanten. Daarvoor gebruiken we 6 pilaren die jouw marketingfundering versterken.

Digital Marketing Strategie

Definieer een strategie die specifiek aansluit op jouw business model en noden. Zonder glazen bol. Zonder BS*. We tekenen de lijnen uit in zand en werken iteratief naar je doelen toe.

Data & Analytics

Wil je terug de bomen door het bos van je web analytics zien? Niet al je data is belangrijk. SPARK helpt je focussen op marketing analytics die leiden tot een beter resultaat of voor de verandering zorgen die jij zoekt.

Business Intelligence

Als je echt aan data-driven marketing wilt doen, dan moet je verder kijken dan Google Analytics. SPARK knoopt voor jou de data punten aan elkaar via business intelligence zodat jij makkelijker betere beslissingen kunt nemen.

Online Advertising

Bereik je doelgroep op het juiste moment in het verkoopproces met de juiste boodschap. Gebruik de juiste kanalen per fase van je marketing- en sales funnel en ga optimaal om met budgetten via bottom-up campagnes.

Inbound Marketing

Teken je hele marketing-en sales funnel uit. Definieer vervolgens buyer personas die jij hands-on kan gebruiken voor straffere content en betere lead generation.

Sales Enablement

Aligneer Marketing en Sales in de vorm van een Revenue Team rondom een gemeenschappelijke Revenue Goal. Zo bezorg je sales meer kwalitatieve leads en verhoog jij je lead-to-sale ratio.

SPARK E-learning

Digital Marketing Enablement op een ander niveau. Ontdek het SPARK E-learning platform vandaag.

Ontdek E-Learning