We delen onze kennis graag met je mee

We geven veel van onze kennis en content gratis weg. En we mikken erop dat die kennis en gratis content meer waard is dan hetgeen waarvoor je bij een ander betaalt.

Ultimate Guide to Social Media Marketing


Pagina's: 36Voor wie: Digital Marketers, Social Media Marketers, Ondernemers, ...Taal: Nederlands

Social Media platformen zijn vandaag de dag overbevolkt. De kans is dus groot dat er interessante prospects voor jou aanwezig zijn op deze kanalen. Alleen merken we dat het vaak niet zo eenvoudig is voor iedereen om te begrijpen wat er allemaal mogelijk is op deze platformen. Daarom biedt deze ultieme gids je een sterke basiskennis binnen Social Media Marketing. We zoomen dieper in op de 3 voornaamste kanalen voor B2B marketing: Facebook, LinkedIn en YouTube. Dit ebook is helemaal gratis, dus download jouw kopie vandaag nog.

Download ebook

Ultimate Guide to Growth Hacking Your B2B Event


Pagina's: 42Voor wie: Bedrijfsleiders, Event-marketers, digital marketers, ...Taal: Engels

Events en conferenties zijn krachtige manieren om nieuwe leads aan te trekken. Alleen is het vaak niet zo simpel om ervoor te zorgen dat die leads ook kwaliteitsvol zijn. Deze ultieme gids vertelt je waarom B2B events onmisbaar zijn voor jouw sales en marketingstrategie. Je komt ook te weten hoe je voor dat event high-quality leads kan aantrekken. Oh ja... dit ebook is helemaal gratis, dus download jouw kopie vandaag nog.

Download ebook

Ultimate Checklist voor Google Analytics Setup


Pagina's: 2Voor wie: Digital marketers, data marketers, ...Taal: Nederlands

Iedereen kan een Google Analytics account opzetten. Niet iedereen kan dat op de juiste manier. Het juist inrichten van je Google Analytics account is nochtans erg belangrijk als je een correct beeld van je resultaten wilt krijgen.Om je het leven gemakkelijk te maken, kan je onze gratis checklist voor een Google Analytics setup downloaden. Zo zie je niets over het hoofd en haal je nog meer uit je Analytics.

Download checklist

Lead Qualification Matrix


Sheets: 2Voor wie: Digital marketers, Marketing Managers, ...Taal: Nederlands

Eén van de grootste uitdagingen binnen lead generation vandaag de dag is het op elkaar afstemmen van  marketing en sales.Om prioriteiten te leggen in welke leads eerst overgedragen worden aan sales, bouwden we ons framework uit in een handige template die jij ook kan gebruiken en aanpassen naar jouw eigen context.

Download de matrix

B2B Buyer Personas Canvas


Pagina's: 3Voor wie: Digital marketers, Marketing Managers, ...Taal: Nederlands

Weet jij wie je ideale klant is? Niet iedereen zal je producten of diensten willen aankopen - en dat is prima. Sterker nog, je kan niet alles voor iedereen zijn. Dus als bedrijf zou je ook niet moeten willen dat iedereen je product aankoopt. Je moet op zoek gaan naar je ideale klanten om te ontdekken hoe je hen het best kan bedienen. Die zoektocht begint bij het definiëren van je client personas.

Download het Canvas

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en...

... ontvang samen met een hoop andere marketers en bedrijfsleiders wekelijks een korte tip over hoe je slim aan marketing kan doen.