Digital Marketing

Succesvolle digital marketing is gebaseerd op hyper-relevante campagnes en krachtige, performance-driven processen. SPARK is gericht ons op paid advertising, organic reach, conversion optimalisatie en marketing automation.

Als verlengstuk van je team kijken we verder dan CTR's en CPC's om de metrics te identificeren die het belangrijkst zijn voor jouw bedrijf.

Ontdek de unieke aanpak van SPARK als Digital Marketing Agency hier.

Paid Advertising

Search Advertising

Search engine advertising (SEA) is een geweldige manier om jouw doelpubliek te bereiken op basis van hun intentie. Onze focus ligt op het bouwen van relevante campagnes die continu geoptimaliseerd worden. Dat resulteert in minder kosten en meer effectieve campagnes – wat de resultaten genereert die je op lange termijn nodig hebt.

E-commerce Advertising

We bouwen zeer gerichte Shopping campagnes op basis van dynamisch geprijsde producten in geautomatiseerde productfeeds. Zo leveren we dynamische marketingcampagnes aan de juiste doelgroep op het juiste moment. Onze custom-built Bid Management-software biedt op winstmarges in plaats van bruto-inkomsten.

Social Media Advertising

Facebook, Linkedin en Instagram zijn de grootste social media platformen ter wereld. Perfect om je visibiliteit online te verhogen en je doelgroep te bereiken met de juiste boodschap op het juiste moment. Hier focussen we op campagnes rond branding, lead gen en remarketing en dekken zowel de upper als lower funnel.

Marktplaatsen (Amazon, Bol.com)

Met een sterk ROI-potentieel en een groot actief shoppend publiek, hebben marktplaatsen zoals Amazon en Bol.com een gigantische impact op het e-commerce landschap. Wij zorgen ervoor dat je het meeste uit je investeringen haalt door mee te groeien de grootste e-commerce-marktplaatsen ter wereld.

Inbound Marketing

SEO

We adviseren je bij het ontwikkelen van technisch sterke websites, met inhoud dat je publiek aanspreekt en organisch bereik genereert via SEO. Samen stellen we een plan op om je doelen te bereiken en ontdekken we precies welke SEO-optimalisaties in je website kunnen resulteren in een toename van het organische verkeer.

Buyer Persona Development

Weten wie je doelgroep is de belangrijkste eerste stap in het inbound marketing- proces. In een B2B-context, ligt dat net iets ingewikkelder door meerdere beslissingsnemers en complexere producten.

Content Strategie

Content marketing is een onmisbaar deel binnen je inbound marketingstrategie. Net zoals bij alles in de marketing, tekenen we een content strategie voor je uit die aansluit op je KPIs en gericht is op het generen van nieuwe leads.

Optimalisatie & Automation

Conversion Optimalisatie

Conversion rate optimalisatie is een bewezen methode waarmee we uitzoeken waarom sommige gebruikers converteren en waarom anderen dat niet doen. Er is geen one-size-fits-all aanpak; ons doel is erop gericht te blijven optimaliseren voor jouw belangrijkste KPIs en metrics.

Marketing Automation

Veel efforts kunnen we vandaag automatiseren dankzij third party tools zoals Zapier, HubSpot of de aangepaste scripts die we bouwen voor het optimaliseren van budgetten in PPC-kanalen. Het doel hier is om tijd vrij te maken voor de dingen die er het meest toe doen: het maken en rapporteren van campagnes en jou helpen begrijpen wat de waarde is die we aan tafel brengen … en wat niet.

SPARK Performance Marketing Roadmap

De SPARK Performance Marketing Roadmap is onze methode om samen met jou de bouwstenen te leggen die nodig zijn om een succesvolle, performance-driven marketing cultuur te creƫren. Of je nu net begint met digital marketing, het gebruik van data moet uitbreiden, je strategie wilt verdiepen en schalen via de juiste technologie. Met de SPARK Blueprint krijg je de juiste tools in handen, volgens een helder stappenplan waarmee je ook nieuwe vaardigheden en skills ontwikkelt.

Zet performance centraal in je organisatie.