Digital Marketing Strategie

SPARK helpt je pijlsnel richting je bedrijfsdoelstellingen gaan. Dat doen we niet door een b2b-strategie in steen te kerven. We tekenen het uit in zand.

Een eerlijke strategie voor jouw bedrijf

We tekenen een strategie uit voor jouw bedrijf in zand. We kerven het niet uit in steen. Dat doen we omdat we steeds vertrekken vanuit assumpties en hypothesen, die we samen valideren en bijsturen in de loop van onze samenwerking. Dat garandeert flexibel werken, snel schakelen en een optimale besteding van tijd, geld en energie.

Speed date

Je hebt een partner nodig die je business, de markt en uitdagingen kent. Daarom houden we steeds voor het begin van de samenwerking een korte speeddate. Zo worden we snel vrienden... of collega's als je het iets rustiger aan wilt doen.

Kick-Start Sessie

Na onze speed date nodigen we je uit voor een gratis SPARK Kick-Start Sessie waarin we je inspireren om met een nieuwe blik naar Digital Marketing te kijken.

Digital Marketing Roadmap

Om pijlsnel richting jouw doel te gaan, tekenen we een roadmap uit in zand. Deze roadmap is onze leidraad richting jouw doelstellingen, KPIs en targets. Dit is nooit in steen gehouwen, zodat we snel en flexibel kunnen optimaliseren en bijsturen.

Klaar voor een Speed date?

Soms is er maar een half uur nodig om je ware partner te vinden. Neem contact met ons op om je gratis Speed date aan te vragen en kijk of SPARK voor jou een match is.

Neem contact met ons op

Wat maakt Digital Marketing Strategie met SPARK anders?

No BS* Aanpak

We hebben geen glazen bol. Dus we kunnen onmogelijk op voorhand een hele strategie definiëren waarvan we niet 100% zeker zijn dat die zal werken. Daarom tekenen we jouw strategie uit in zand, zodat we optimaal en flexibel kunnen bijsturen.

Full-Funnel Strategie

Om impact te maken op je organisatie met marketing moet je kijken naar je hele marketing- en sales funnel en op basis daarvan je strategie uittekenen.

Monitor Succes of falen

Aan de hand van een custom KPI Framework bepalen we samen met jou welke KPIs en metrics er écht toe doen voor jou bedrijf. Zij bepalen het succes of falen van onze efforts.

Lees meer over Digital Marketing Strategie op de SPARK blog

SPARK E-Learning Academy

Digital Marketing Enablement op een ander niveau. Definieer je Digital Marketing Strategie vanuit je luie zetel.

SPARK E-Learning Academy

Privacy Preference Center