Digital Marketing Strategie

Digital Marketing begint allemaal met Strategie. Op de SPARK Blueprint, zie je dat digital marketing strategie aan het begin staat van de weg naar digital marketing performance & maturity.

Digital Marketing Strategie begint bij het identificeren van quick wins en gaps in je huidige situatie. Ontdek de volledige SPARK approach hier.

Performance & Maturity Scan

Via een Marketing Performance & Maturity scan brengen we de huidige performance van je marketingmix in beeld. Zo zijn we beter in staat om gaps en nieuwe kansen te identificeren die leiden tot betere resultaten. Je krijgt een duidelijk beeld op waar je staat vandaag, en waar je morgen heen zou kunnen groeien.

KPI & Reporting Framework

De juiste KPI’s kunnen je succesvolle marketingstrategie maken of kraken. Om kanalen te evalueren, bouwen we samen met jou een KPI Framework op dat de echte marketing impact weerspiegelt.

Bovendien is dit framework de basis voor onze focus en manier van rapporteren. Ons KPI & reporting framework wordt aangepast aan het beoogde publiek, van marketing managers tot contentcreatie-teams en verder.

Goals & Targets

Marketing moet impact maken op je hele organisatie. En de enige manier waarop we die impact kunnen maken, is wanneer we begrijpen wat je bedrijfsdoelstellingen en targets zijn. We gebruiken historische data en inzichten per vertical om je goals en targets te challengen en ervoor te zorgen dat ze realistisch zijn.

Digital Channel Plan

We helpen je bij het plannen en uitvoeren van een optimale kanaalmix via een holistische benadering om het meeste uit je totale budget te halen. We vergelijken de performance van verschillende kanalen met elkaar en plaatsen elk in de context van je grotere marketingdoelstellingen… van de upper tot de lower funnel.

SPARK Blueprint

De SPARK Blueprint is onze methode om samen met jou de bouwstenen te leggen die nodig zijn om een succesvolle, performance-driven marketing cultuur te creƫren. Of je nu net begint met digital marketing, het gebruik van data moet uitbreiden, je strategie wilt verdiepen en schalen via de juiste technologie. Met de SPARK Blueprint krijg je de juiste tools in handen, volgens een helder stappenplan waarmee je ook nieuwe vaardigheden en skills ontwikkelt.

Bouw een performance-driven digital marketing cultuur uit met de SPARK Agency Blueprint

Zet performance centraal in je organisatie.