Are we a good fit?

SPARK's Company Values

Ambitie & Drive

SPARK zoekt naar top performers. Dat betekent mensen die de ambitie hebben om naar de top te gaan en niet stoppen vooraleer ze die top bereikt hebben.

Openheid

Stel jezelf open voor nieuwe ideeën en die van jouw open op tafel. Gebruik opbouwende feedback om vooruit te gaan en ons te voorzien van manieren waarop we onze organisatie kunnen verbeteren.

Respecteer het Ecosysteem

Er is een plaats voor iedereen hier om te doen wat je graag doet. Een job titel maakt je niet meer of minder waard dan iemand anders die een positieve bijdrage levert aan het ecosysteem van SPARK.

Geven en nemen

Bij SPARK geloven we sterk in wie veel geeft, ook veel terugkrijgt. Wees behulpzaam voor anderen die een extra paar handen kunnen gebruiken. Hard werken en de juiste hulp bieden, verdien je dubbel en dik terug.

Waarom SPARK versterken?

What's in it for YOU?

Flexibele Uren

Ben je een vroege vogel? Of eerder een nachtraaf? Wat het ook is, er is plaats voor jou in onze nest.

Work hard, play hard

We mixen hard werken met een funky vrijdagsgevoel en regelmatige teamactiviteiten.

Intrapreneurship

Leg nieuwe ideeën op tafel en help SPARK verder richting onze missie en visie. Haal je innerlijke ondernemer naar boven en co-piloot onze rollercoaster.

Compensatie

We begrijpen dat the best of the best don’t come cheap. Vandaar dat we onze collega’s belonen met leuke salarissen en de beste voordelen.

Gebouwd op een cultuur rond Selfless Excellence

Onze missie om een great place to work te worden is ambitieus. Maar bij SPARK zijn we ervan overtuigd dat een geweldige bedrijfscultuur en sterke visie aan de basis liggen van succes. En aangezien ons team de grootste troef en differentiator is die we als organisatie in handen hebben… Waarom zouden we dan geen geweldige cultuur en visie rond hen bouwen waarin ze het beste van zichzelf naar boven halen?

Open Vacatures

SPARK is nog maar net gelanceerd - mét grote ambities om ons team uit te breiden en te versterken met top performers. Ben jij een van de top performers die we zoeken?

Medior Performance Marketing Expert
SPARK - Antwerpen
Inbound Marketing Specialist
SPARK - Antwerpen
Full Stack Developer
SPARK - Antwerpen
SEO Specialist
SPARK - Antwerpen
Marketing Analytics Specialist
SPARK - Antwerpen