Medior Digital Marketing Superstar

SPARK zoekt een digital marketing superstar met enkele jaren ervaring, een passie voor ondernemen en rollercoasters.

Huh, rollercoasters?

SPARK is een jong bedrijf met grote groei-ambities. We zoeken iemand die met ons mee in het voorste karretje wilt stappen in de rollercoaster van een startup die de weg vindt naar groei, een topcultuur en de crème de la crème van collega’s.

Als digital marketer heb je de cruciale rol waarin je zowel op verschillende klanten werkt, alsook mee de bouwstenen van het succes van SPARK legt. Initiatief nemen, ondernemen en een hardnekkig verlangen naar groeien zowel op persoonlijk als professioneel vlak zijn je sleuteleigenschappen.

Om te blijven groeien, stellen we onszelf constant in vraag en verwachten van jou hetzelfde. Als jij jezelf wilt blijven ontwikkelen in een vrije omgeving, dan ben je bij SPARK aan het juiste adres. Die vrijheid vraagt uiteraard ook een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel, waarbij jij je eigen manager bent.

Jouw Uitdaging

– Je maakt impact op de business van klanten door slim aan marketing te doen. Je gebruikt daarvoor de klassieke digital marketing toolstack (Google, Social Media, Display, etc.), maar kijkt zeker ook verder naar alternatieven om resultaten hoog te houden.

– Je begeleidt en coacht marketers in het marketingteam bij klanten in een traject waarbij ze richting onafhankelijkheid en zelfsturing gestuurd worden.

– Je blijft op de hoogte van de nieuwste technologieën, trends en innovaties in het marketing-landschap en brengt die kennis over zowel naar SPARK als naar je klanten.

– Naast het werk op klanten, bouw je mee aan het verhaal van SPARK in de rol van ondernemer. Je werkt mee aan strategieën, ways of work, en andere actiepunten die het verhaal van SPARK tot een succes maken.

Jouw Superkrachten

– Je bent een failing-forward ondernemer die initiatief en ownership neemt. Je houdt ervan om plannen te bedenken en uit te voeren die bouwen aan een groter geheel.

– Je hebt een aantal (1 à 3) jaar ervaring in het digitale landschap.

– Je hebt een passie voor marketing, technologie en innovatie. Uit die passie komt voort dat je zelf initiatief neemt om te blijven bijleren, expertise uit te bouwen en kennis te delen.

– Je bent sterk in planning en probleem-oplossend denken.

– Je hebt bent business-minded met een sterk gevoel voor hoe bedrijven in elkaar zitten

– Je bent sterk in communicatie, zowel mondeling als schriftelijk.

– Je hebt een sterke affiniteit met data, technologie en digitale ontwikkelingen om innovatieve ideeën naar klanten en SPARK zelf toe te brengen.

– Je bent sterk in logisch en analytisch redeneren.

– Je werkt goed in team, maar draagt zonder problemen ook opdrachten op jezelf.

– Je kan op een professionele manier met klanten werken en hen overtuigen van jouw ideeën en visie. Je volgt je werk bij klanten op de juiste manier op en zorgt ervoor dat hun belang centraal staat in al je activiteiten.

Ontdek onze company guide

Download de SPARK Company Guide
Ontdek de bedrijfswaarden van SPARK Agency
Are we a good fit?

SPARK Company Values

Grote Ambitie & Gedrevenheid

SPARK zoekt naar top performers. Dat betekent mensen die de ambitie hebben om naar de top te gaan en niet stoppen vooraleer ze die top bereikt hebben… Hoe moeilijk die weg ook is.

Rookie Smart

We bieden kennisoverdracht aan als product naar onze klanten toe. Dat betekent dat jij ook hongerig moet zijn naar meer kennis en vaardigheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Je bent een Rookie Smart pur sang.

Ownership & Ondernemerschap

Je neemt verantwoordelijkheden op voor de keuzes en acties die je maakt. Je krijgt veel vrijheid om je werk uit te voeren zoals jij dat wilt - maar je neemt wel de volledige ownership en verantwoordelijkheid op jou.

Openheid

We zijn transparant in alles wat we doen en delen alles eerlijk met je mee. We verwachten dat jij hetzelfde doet.

What's in it for you?

Bij SPARK werken we alleen met de beste. Daarom willen we een omgeving voor je uitbouwen waarin jij het beste uit jezelf kan bovenhalen.

Flexibele Uren

Of je nu een vroege vogel bent of eerder een nachtraaf – je bepaalt zelf je agenda.

Work hard, play hard

We mixen hard werken met een funky vrijdagsgevoel en regelmatige teamactiviteiten.

Intrapreneurship

Leg nieuwe ideeën op tafel en help SPARK vooruit te blijven bewegen. Haal je innerlijke ondernemer naar boven en word beloond voor je acties.

Compensatie

Het beste van het beste is nooit goedkoop. Vandaar dat we onze collega’s belonen met een leuk salaris en geweldige voordelen.

Ontdek de bedrijfswaarden van SPARK Agency

Open Vacatures

SPARK is nog maar net gelanceerd - mét grote ambities om ons team uit te breiden en te versterken met top performers. Ben jij een van de top performers die we zoeken?

SEA / Online Advertising Specialist
SPARK - Antwerpen
Inbound Marketing Specialist
SPARK - Antwerpen
Full Stack Developer
SPARK - Antwerpen
SEO Specialist
SPARK - Antwerpen
Marketing Analytics Specialist
SPARK - Antwerpen