Performance Marketing Roadmap

De SPARK performance roadmap is onze methode om samen met jou de bouwstenen te leggen die nodig zijn om een succesvolle, performance-driven marketing cultuur te creëren. Of je nu net begint met digital marketing, het gebruik van data moet uitbreiden, je strategie wilt verdiepen en schalen via de juiste technologie. Met de SPARK methodologie krijg je de juiste tools in handen, volgens een helder stappenplan waarmee je ook nieuwe vaardigheden en skills ontwikkelt.

Bouw een performance-driven digital marketing cultuur uit met de SPARK Agency Blueprint

Een basis voor groei

Zorg dat je organisatie op één lijn zit achter je bedrijfsdoelstellingen en krijg inzicht in de stappen die nodig zijn om daar te geraken. Krijg input op de huidige stand van zaken en geef elke stap in je aanpak concreet vorm met de Performance Roadmap.

Evolueer

Controleer en meet je vooruitgang. Stimuleer je marketingteam en breng verandering teweeg met een cultuur die draait rond data, performance en vooruitgang.

Op maat

Of je nu al een uitgebreide digital strategy hebt, of net aan het begin van je reis staat, de SPARK methodologie schaalt mee met de uitdagingen en noden van jouw marketing organisatie.

Methodologie

De SPARK performance roadmap is onze methode om samen met jou de bouwstenen te leggen die nodig zijn om een succesvolle, performance-driven marketing cultuur te creëren. Het is onze unieke manier van samenwerken met jou als partner.

Strategie

Via een Marketing Performance & Maturity scan brengen we de huidige performance van je marketingmix in beeld. Zo zijn we beter in staat om gaps en nieuwe kansen te identificeren die leiden tot betere resultaten. We werken nauw samen met je team om marketing-KPI's te bepalen die tot de verandering leiden die je zoekt. Een roadmap geeft je inzicht in welke kanalen we gebruiken en op welke manier we deze kanalen inzetten voor het behalen van je targets.

Digital Marketing Strategie begint bij het identificeren van quick wins en gaps in je huidige situatie. Ontdek de volledige SPARK approach hier.

Digital Marketing

Digital Marketing is where the magic happens. Het is het onderdeel waar SPARK als agency op focust om het verschil te maken. En dat verschil maken we door de creatie van hyper-relevante campagnes en krachtige, performance-driven processen. We richten ons op het werven van nieuwe bezoekers, het optimaliseren voor meer leads en sales, en het automatiseren van herhaalde processen.

Ontdek de unieke aanpak van SPARK als Digital Marketing Agency hier.

Data & Analytics

Door data-driven meetmethoden te gebruiken, kunnen we onze digital marketing efforts versterken. Het verzamelen, analyseren en gebruiken van data om resultaten te monitoren en te blijven verbeteren is waar performance-driven digital marketing helemaal om draait.

Gebruik data en marketing analytics om je digital marketing performance continu te blijven verbeteren. Ontdek de SPARK methodologie hier.

Marketing Technology

Technologie is een driver in alles wat we doen. We sluiten alleen partnerships af met third party vendors als dat ons strategisch kan helpen op weg naar het bereiken van onze missie en visie. Voor complexe zaken waar de grenzen van bestaande platformen niet ver genoeg gaan, ontwikkelen we eigen tools die je verder helpen schalen om performance te maximaliseren.

Op zoek naar de juiste marketing technologie? De SPARK Blueprint helpt je op weg.

Zet Performance centraal in je organisatie.