Win meer leads tegen een verlaagde kost.

Genereer nieuwe leads tijdens je slaap

Inbound marketing is extreem effectief systeem voor het aantrekken van nieuwe kwaliteitsvolle leads.

Dat is omdat we aan marketing doen die gebaseerd is op de oprechte interesse van een potentiële klant. Daarbij denken we een content strategie uit die als een magneet leads richting jouw bedrijf trekt.

Zo laten we op langere termijn marketing voor jou werken, en werk jij niet voor de marketing.

Spark Agency helpt b2b-bedrijven aan een sterke inbound marketing strategie

B2B Inbound Marketing Services

spark helpt je bij het maken van personas voor jouw bedrijf

Buyer Persona Development

Weten wie je doelgroep is de belangrijkste eerste stap in het inbound marketing- proces. In een B2B-context, ligt dat net iets ingewikkelder door meerdere beslissingsnemers en complexere producten.

Buyer Persona Journey Analytics

Bij customer journey analytics meten en analyseren we de manier waarop klanten verschillende kanalen gebruiken richting jouw organisatie. Dat helpt je jouw klanten beter begrijpen om efficiënter met hen te communiceren.

Content Strategie

Content marketing is een onmisbaar deel binnen je inbound marketingstrategie. Net zoals bij alles in de marketing, tekenen we een content strategie voor je uit die aansluit op je KPIs en gericht is op het generen van nieuwe leads.

Waarom inbound marketing bij SPARK?

SPARK helpt je bij het aantrekken van nieuwe leads via magnetische content, strakke buyer personas en inzichtelijke journeys.

Lees de blog

We schrijven veel over wat we leren, weten en doen - en we delen dat graag met je. Je kan onze blog bekijken als een sneak-peak in wat we doen en hoe we dat doen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en...

... ontvang samen met een hoop andere marketers en bedrijfsleiders wekelijks een korte tip over hoe je slim aan marketing kan doen.