Win meer leads tegen een verlaagde kost.

Bottom-up CPC-campagnes

Je hoeft niet 10x meer budget uit te geven om 10x meer leads aan te trekken.

Bij SPARK zoeken we steeds naar manieren om campagnes uit te bouwen die zo dicht mogelijk tegen de conversie aanleunen. Daarom bouwen we onze campagnes steeds bottom-up op, beginnend onderaan de funnel.

Zo trek jij je leads makkelijker over de streep, aan een lagere kost.

spark helpt je aan meer leads via straffe cpc-campagnes

B2B CPC-campagnes

Spark brengt je meer lead via B2B search advertising

Search Advertising

Search engine advertising (SEA) is een geweldige manier om jouw doelpubliek te bereiken op basis van hun intentie. We zorgen ervoor dat jouw campagnes de juiste intentie binnentrekken.

Ik wil search advertising

Facebook Advertising

Facebook en Instagram zijn de grootste social media platformen ter wereld. Perfect om je visibiliteit online te verhogen en je doelgroep te bereiken met de juiste boodschap op het juiste moment.

Ik wil social advertising
genereer nieuwe leads via linkedin met spark

LinkedIn Advertising

LinkedIn is het populairste social media kanaal in een B2B-context. Dat maakt ook net dat er een andere aanpak en strategie nodig is om efficiënt jouw doelgroep te bereiken.

Ik wil LinkedIn advertising

Wat maakt de CPC-campagnes van SPARK anders?

Volgens Avinash Kaushik schuilt 92% van je succes op het web in de mensen die achter jouw tools zitten. Iedereen kan een cpc-campagne opzetten... Niet iedereen kan er een goede opzetten.

Lees de blog

We schrijven veel over wat we leren, weten en doen - en we delen dat graag met je. Je kan onze blog bekijken als een sneak-peak in wat we doen en hoe we dat doen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en...

... ontvang samen met een hoop andere marketers en bedrijfsleiders wekelijks een korte tip over hoe je slim aan marketing kan doen.